Dentville

Implant dentar rapid
Dinti ficși All on 4/6

Lucrarea protetică se aplică în aceeași ședință cu inserarea implanturilor

În zilele noastre, problemele dentare pot fi tratate într-un mod revoluționar, mai rapid și mai eficient decât în trecut. Tehnologia avansată și abordările chirurgicale inovatoare au permis dezvoltarea unui concept revoluționar – „All on 4 – All on 6”.

Această manopera oferă o soluție optimă pentru pacienții cu o lipsă masivă a dinților sau dinți irecuperabili, oferindu-le un zâmbet frumos și funcțional într-un timp foarte scurt. În acest articol, vom explora mai în detaliu de ce să alegem „All on 4 – All on 6,” cât timp dureaza o intervenție, costurile implicate și echipa medicală care efectuează această procedură.

De ce să alegem Implant Dentar Rapid "All on 4 - All on 6"?

All on 4 – All on 6” este o procedură modern și inovatoare pentru înlocuirea dinților lipsa. Candidatul „perfect” pentru această manoperă este pacientul cu o lipsă masivă a numarului de dinți sau cu dinți irecuperabili. Această soluție revoluționară permite fixarea unui numar mai mic de implanturi dentare, minim 4 sau 6, pentru a susține o lucrare dentară completă. Comparativ cu metodele tradiționale, care necesită un implant pentru fiecare dinte lipsă, „All on 4 – All on 6” este mai puțin invazivă și necesită mai puține implanturi, ceea ce duce la o perioadă de vindecare mai rapidă și la o scadere a costurilor.

Cât timp durează intervenția de Implant Dentar Rapid de tip "All on 4 - All on 6"?

În cazul intervenției în care folosim GHIDUL CHIRURGICAL, procedura poate dura pana la 2 ore. Ghidul chirurgical este un instrument esențial în această procedură, asigurând o precizie maximă a inserării implanturilor. Acest ghid ajuta de asemenea la un confort crescut al pacientului în perioada de recuperare postoperatorie. Datorită abordării minim invazive, pacienții pot reveni rapid la activitațile lor obișnuite după procedură.

All on 4/6 preț

Costurile pentru procedura „All on 4 – All on 6” variază în funcție de cazul fiecărui pacient și de echipa medicală care efectuează intervenția. Pe lângă partea chirurgicală, care include implanturile dentare, exista și partea protetică. Aceasta cuprinde bonturile multi-unit și tubii de titan care conectează implanturile cu lucrarea protetică provizorie. Lucrarea protetică este realizată cu ajutorul colegilor din laboratorul de tehnică dentara pentru a se potrivi perfect cu zambetul pacientului.

 

All on 4

Ofertă disponibilă în limita a 10 pacienți

 4 implanturi Neodent by Straumann
• 4 bonturi multi unit
• ⁠4 cilindrii titan
• ⁠lucrare fixa provizorie insurubata PMMA
• ⁠extractii dentare
• ⁠prf pt vindecare rapida
• ⁠ghid chirurgical

14.400 Lei/All on 4

All on 6

Ofertă disponibilă în limita a 10 pacienți

 6 implanturi Neodent by Straumann
• 6 bonturi multi unit
• ⁠6 cilindrii titan
• ⁠lucrare fixa provizorie insurubata PMMA
• ⁠extractii dentare
• ⁠prf pt vindecare rapida
• ⁠ghid chirurgical

17.500 Lei/All on 6

Echipa medicală și experiență

Procedura „All on 4 – All on 6” necesită o echipă medicală specializată și experimentată. Dl. dr. Cojocariu Gabriel, coordonatorul echipei medicale, va intocmi un plan de tratament chirurgical pre și post protetic impreuna cu Dl. Dr. Ionita Cezar, cel din urma fiind responsabil pentru ghidul chirurgical și lucrarea protetica provizorie. Această colaborare asigura o planificare riguroasa și un rezultat final de calitate superioară.

Pentru confortul pacientului intraoperator, există opțiunea de a alege anestezia conștientă monitorizată pe tot parcursul intervenției de către un medic specialist ATI. Această opțiune asigură o experiență mai placută și lipsită de disconfort pe durata procedurii.

Concluzie

In concluzie, procedura „All on 4 – All on 6” este o alegere excelentă pentru pacienții cu lipsă masivă a dinților sau dinți irecuperabili. Această soluție inovatoare permite o restaurare rapidă a zâmbetului și a funcționalitații masticatorii într-un timp redus, oferindu-le pacienților o calitate superioară a vieții si încredere în sine. Cu o echipa medicală experimentata și abordări chirurgicale avansate, această procedură devine o soluție viabilă pentru o varietate de cazuri dentare complexe.

dentist-writing-on-clipboard.jpg

Programează-te online pentru o consultație și un plan de tratament personalizat

Cum te programezi rapid?

În cadrul clinicii stomatologice Dentville facilităm legătura cu pacienții care au nevoie de ajutorul nostru. De aceea te poți programa pentru un tratament chiar acum urmând pașii de mai jos.

 • Faci o programare

  Completezi formularul de contact sau ne poti contacta telefonic (sau WhatsApp)

 • Consultatie cu un medic specialist

  Un medic specialist iti poate analiza cavitatea bucala, stabilind astfel un plan de tratament.

 • Tratarea dintilor afectati

  Un medic specialist din cadrul clinicii Dentiville se va ocupa de tratarea dintilor afectati cu tratamente minim invazive si fara dureri.

 • La final ai un zambet perfect

  Dupa finalizarea planului de tratament vei avea un zambet perfect si sanatos

Te așteptăm pe la noi

Pentru a solicita o programare online vă rugăm să completați corect și complet formularul de contact. În scurt timp veți fi contactați telefonic sau prin email pentru confirmarea programării.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.