Dentville

Zâmbește zi de zi!

Servicii stomatologice oferite de Dentville

Oferim toată gama de servicii stomatologice cu ajutorul specialiștilor noștri!

Ortodonție

Ortodonția este o specializare de medicină dentară ce se ocupă de corectarea anomaliilor dentare și maxilare.  Datorită evoluției tehnicilor ortodontice se pot realiza alinieri dentare la orice vârstă, dar este recomandat ca tratamentul ortodontic să înceapă în copilărie, în jurul vârstei de 7 ani, sau când copilul mai are între 4 si 6 dinți de lapte, atunci când medicii pot observa eventualele probleme ale dinților permanenți. 

Implantologie

Ce e un implant? Un șurub din titan care pur și simplu îți înlocuieste ție rădăcina dintelui pierdut și pe care va fi montat ulterior un dinte care arată absolut natural, încadrat perfect în arhitectura și aspectul gurii tale. Astăzi, implantul de succes și cel mai des folosit în lumea medicală dentară este reprezentat de implantul dentar din titan, osteointegrat endo-osos.

Parodontologie

Forma cea mai ușoară de imbolnavire este gingivita, cauzată cel mai frecvent de o igiena orala neadecvată și care, netratată, poate conduce spre forma mai gravă de îmbolnavire, parodontita și chiar la pierderea dinților. Orice problema ai avea precum sângerarea gingiilor, retracția acestora, modificarea poziției dinților și mobilizarea lor, toate pot fi urmate de pierderi dentare, așa că este important să apelezi la medic înainte ca problemele să se agraveze.

Chirurgie

Există situații în care, deși nimeni nu-și dorește asta, este nevoie de intervenția specialistului în chirurgie dento-alveolara. Fie că dintele nu a mai putut fi salvat și trebuie extras, fie un molar de minte mai rebel se chinuie să iasă într-un loc cu totul greșit, chinuindu-te și pe tine , fie ca pur și simplu ai nevoie de o intervenție chirurgicală, la noi trebuie să vii fară frică. Avem nu doar cei mai buni specialiști, ci și cei mai rabdători. În plus, toate manoperele sunt efectuate sub anestezie.

Terapie Odontală

Dacă, din diverse motive, specialiștii noștri depistează la consult o carie sau vii la noi pentru că ai descoperit-o chiar tu sau chiar a început să te supere, nu trebuie să-ți faci griji. La noi, terapia odontală, adică terapia cariei se face fără durere, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Estetica Dentară

Cei mai buni specialiști în domeniu au grija de zâmbetul tau. Folosim materiale de ultima generație. Fie ca vii la noi pentru o simpla procedură de albire, fie că ai nevoie sau iți dorești fațete pentru dinții tăi, de la noi vei pleca întotdeauna cu zâmbetul pe buze și cu o dantură impecabilă.

Protetică

Pierderea unui dinte sau chiar a mai multor dinți îți poate afecta întreaga dantură, de aceea orice spațiu liber pe arcadă trebuie rezolvat fie prin protezare, fie prin implant. Coroanele și punțile dentare sunt lucrari protetice fixe, dar dacă numarul de dinți pierduți este mare, se confecționează o proteză dentară mobilă care trebuie îndepartată zilnic pentru igienizare. Dar nu doar lipsa unui dinte te poate aduce în situația să apelezi la specialiștii nostri în protetică, ci și un dinte care este atat de cariat încat va trebui acoperit cu o coroană dentară ca să poată rezista în continuare la presiunea masticatorie.

Profilaxie

Într-o lume perfectă, cariile n-ar exista. Și o astfel de lume nu poate exista decât dacă oamenii acorda importanta cuvenita profilaxiei. Intotdeauna este mai usor sa previi decat sa tratezi si daca pana acum teama de medicul stomatolog v-a facut sa amanati anumite servicii stomatologice, asta nu se va mai intampla dupa ce ne treceti noua pragul. Un control amanuntit, insotit de un detartraj, un periaj profesional, un air flow si o fluorizare facute de specialistii nostri o data la 6 luni te vor scuti de multe probleme cu dintii. Si-ti spunem un secret: air flow-ul si periajul profesionist nu doar iti vor mentine dintii mai sanatosi, ci si si mai albi si mai frumosi.

Endodonție

Uneori, din diverse motive, nu ai apelat la servicii stomatologice la timp și noi speram că nu de frică nu ai venit la consult pentru că la noi nu ai de ce să-ți fie teamă. În astfel de situații nedorite, este posibil să apară carii și, chiar mai mult de atât, caria să avanseze atât de mult încât să afecteze nervul dintelui. Aici intervin specialiștii nostri endodonți, care încearcă să salveze dintele atunci când nervul lui a fost afectat. Tratamentul se face, bineînteles, sub anestezie, pentru că tu sa nu simti niciun fel de durere sau disconfort.

Servicii stomatologice Copii

Stomatologia pentru copii se concentrează pe îngrijirea dentară a celor mici și are un impact semnificativ asupra sănătății lor generale. Este important să înțelegem că serviciile stomatologice sunt vitale pentru dezvoltarea lor.

Te așteptăm pe la noi

Pentru a solicita o programare online vă rugăm să completați corect și complet formularul de contact. În scurt timp veți fi contactați telefonic sau prin email pentru confirmarea programării.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.