Dentville

Implant dentar
Straumann

Lider în domeniul implanturilor dentare Straumann a dobândit încredere la nivel mondial prin soltuțiile revoluționare ale tehnologiilor și materialelor folosite pentru implanturile dentare. Implantul dentar Straumann® BLX Roxolid® SLActive reprezintă la ora actuală cea mai bună soluție pentru implanturile dentare. Programați un consult pentru un implant Straumann.

implant dentar straumann

Straumann® BLX Roxolid® SLActive

Cel mai avansat sistem de implant, proiectat pentru a dura o viață.

790 euro

Consultație și plan tratament

Implant dentar Straumann

Recomandări

Avantajele implanturilor Straumann

Implanturile dentare Straumann BLX Roxolid® SLActive sunt realizate din materiale biocompatibile. Aceste materiale au proprietați speciale ce permit osteointegrarea implantului dentar si elimină riscul respingerii acestuia de către organism.

Suprafața Straumann SLA® este una dintre cele mai bine documentate suprafețe din implantologia dentară. În ultimii 20 de ani, implanturile cu suprafață Straumann® SLA® au produs rezultate excelente pe termen lung, cu rate de succes corespunzătoare documentate. Peste 100 de studii SLA® clinice și preclinice au fost publicate în reviste recunoscute științific, inclusiv unele cu peste 10 ani de observare științifică.

Implantul dentar Straumann Roxolid este cel mai nou tip de implant dentar dezvoltat și testat de către compania elvețiană Straumann. Implanturile Straumann Roxolid sunt realizate dintr-un aliaj special, inovator, din titaniu si zirconiu. Acest aliaj are proprietați speciale ce permit osteointegrarea rapidă (integrarea în structura osoasa) și o mult mai bună rezistență mecanică.

 • toate implanturile Straumann sunt fabricate in Elveția, la cele mai înalte standarde tehnologice
 • aliajul special din titaniu și zirconiu permite osteointegrarea și vintecarea rapidă
 • implanturile Straumann sunt insoțite de un pașaport special ce conține datele de indentificare ale fiecarui implant        
 • toate implanturile Straumann beneficiazî de garanție pe viață
implant dentar straumann

Implantologie dentara Denville

0 +
Implanturi efectuate cu succes

Dr. Gabriel Cojocariu

Coordonator echipa chirurgicala, Medic Specialist Implantologie si chirurgie orala

Colaboreaza si participa la interventii cu numerosi medici implantologi atat din Romania cat si din strainatate.

Dr. Gabriel Cojocariu a absolvit cursurile Universitatii de Medicină și Farmacie ” Carol Davila” din București. A continuat specializarea în domeniul implantologiei și chirurgiei orale participând la numeroase cursuri atât în România ( Competență în Implantologie Orala sub atenta coordonare a Prof. Universitar Dr. Sirbu Ioan) cât și în străinătate.

În anul 2016 obține Science in Oral Implantology în cadrul Universitiății Gugliemo Marconi din Roma, Italia în colaborare cu Istituto Stomatologico Toscano sub coordonarea renumitului chirurg Prof. Dr. Ugo Covani.

 În prezent doctorand în cadrul departamentului de Implantologie Orala din cadrul Universitatii de Medicină și Farmacie “Carol Davila” sub coordonarea Prof. Dr. Augustin Mihai.

Prețuiește colaborarea dintre medic și pacient, de aceea trateaza cu profesionalism și rabdare fiecare caz în parte punând de fiecare data binele pacientului și succesul manoperei pe primul loc. Una din cele mai importante etape în colaborarea Dr. Cojocariu cu pacientul o reprezintă consultația care este urmată întotdeauna de o discuție amanunțită, confidențială la care Dr. Cojocariu raspunde la toate întrebările pacientului și îi explică acestuia în detaliu diagnosticul si planul de tratament propus.

Implant dentar straumann- intrebari frecvente

Cine poate beneficia de implantul dentar? Exista contra indicatii?

Implanturile dentare Straumann sau Neodent by Straumann sunt realizate din materiale biocompatibile. Aceste materiale au proprietăți speciale ce permit osteointegrarea implantului dentar si elimină riscul respingerii acestuia de către organism. Implantologia dentară este recomandată oricărei personane cu lipsuri dentare. Pacienții ce suferă de afecțiuni cardiace servere, diabet sau reumatism pot beneficia de implanturile dentare Neodent by Straumann doar în anumite condiții și doar după o evaluare amanunțită. Respectarea întocmai a recomandărilor post-operatorii contribuie în mod semnificativ la reușita intervenției.

Care sunt beneficiile unui implant dentar straumann?

În comparație cu punțile si protezele, implantul dentar presupune intervenția exclusivă doar asupra zonei dintelui ce trebuie înlocuit. Beneficiile implantului dentar sunt multiple, printre cele mai importante enumeram: împiedica atrofierea osoasa, previne retracția gingivală, asigură un suport pentru proteza fixă, și nu ăn ultimul rând contribuie în mod semnificativ la estetica dentară.

Doare?

Implantul se realizează sub efectul anesteziei locale, în timpul procedurii nu veți simți nici o durere sau discomfort. După dispariția efectului anestezic zona în care s-a intervenit poate fi umflată și pot apărea dureri de intensitate redusă ce pot fi atenuate cu ajutorul unui tratament analgezic.

dentist-writing-on-clipboard.jpg

Programează-te online pentru o consultație și un plan de tratament personalizat

Cum te programezi rapid?

În cadrul clinicii stomatologice Dentville facilităm legătura cu pacienții care au nevoie de ajutorul nostru. De aceea te poți programa pentru un tratament chiar acum urmând pașii de mai jos.

 • Faci o programare

  Completezi formularul de contact sau ne poti contacta telefonic (sau WhatsApp)

 • Consultatie cu un medic specialist

  Un medic specialist iti poate analiza cavitatea bucala, stabilind astfel un plan de tratament.

 • Tratarea dintilor afectati

  Un medic specialist din cadrul clinicii Dentiville se va ocupa de tratarea dintilor afectati cu tratamente minim invazive si fara dureri.

 • La final ai un zambet perfect

  Dupa finalizarea planului de tratament vei avea un zambet perfect si sanatos

Te așteptăm pe la noi

Pentru a solicita o programare online vă rugăm să completați corect și complet formularul de contact. În scurt timp veți fi contactați telefonic sau prin email pentru confirmarea programării.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.