Dentville

Clinica Dentville

Stim că îți e teamă de durere, de instrumentarul medical deloc prietenos și de zgomotul pe care acesta il face. Mai știm că îți ascunzi teama de stomatolog sub pretextul ca nu ai timp și bani ACUM pentru a investi în sănătatea dinților. E o teamă de necunoscut, de durere și de presupunerea că ar putea dura prea mult până vei obține dantura de vis și zâmbetul perfect.

Ce găsești la noi

Te invitam să ne treci pragul cu încredere pentru ca la Dentville suntem o echipa de prieteni și medici cu experientă. Pentru noi nu doar calitatea actului medical contează, ci și confortul tau psihic și fizic.

Tehnici medicale noi și minim-invazive

Precum ortodonția computerizată, implantologia digitală care elimină mare parte din durerea inserarii implantului sau utilizarea laserului pentru diferte intervenții chirurgicale ți nechirurgicale

Specialiști acreditați în cele mai noi tehnici stomatologice

Preocupați să obțină cele mai bune rezultate. Pacienții noștri primesc tratament individualizat, iar echipa de specialiști (chirurgi, ortodonti, endodonti si asistente) lucrează pentru a le aduce zâmbetul pe față.

Anestezie prin inhalosedare sau generală asistată

Pentru a oferi chiar și celor mai temători pacienți tot confortul fizic și psihic. Astfel, dacă nu vrei să simți durere nici măcar pentru o secundă, echipa medicală te va face să pleci de la noi cu un zambet autentic

Un mediu igienic

Prin utilizarea celor mai noi și eficiente metode de dezinfectare cu sterilizare al suprafetelor și instrumentarului medical

O atmosferă caldă și intimă

Care te va face să te simți ca în vizită la prieteni. Elementele decoarative nu au fost alese întâmplător, respectând principiile Feng Shui.

De ce facem asta zilnic cu pasiune

Pentru că fiecare dintre noi crede că o lume în care oamenii zâmbesc mai mult e o lume mai bună, mai frumoasă.

Credem ca un zâmbet larg poate vindeca multe, asa că te asteptam zâmbind să ne treci pragul și să stâm de vorbâ despre tine și despre cum poți să obții zâmbetul dorit. Ți-e teamă de costuri? Nicio grija!

Rulează videoul

Te așteptăm pe la noi

Pentru a solicita o programare online vă rugăm să completați corect și complet formularul de contact. În scurt timp veți fi contactați telefonic sau prin email pentru confirmarea programării.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.

Sună acum