Dentville

Gabriel Cojocariu

Dr. Gabriel Cojocariu

Medic Specialist Chirurgie Orala si Implantologie
Coordonator departament de chirurgie orala si parodontologie

Dr. Gabriel Cojocariu a absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie ” Carol Davila” din Bucuresti. A continuat specializarea in domeniul implantologiei si chirurgiei orale participand la numeroase cursuri atat in Romania precum rezidentiatul in specialitatea chirurgie dento-alveolara, Competenta in Implantologie Orala sub atenta coordonare a Prof. Universitar Dr. Sirbu Ioan,   cat si in strainatate. 

In anul 2016 obtine titlul de Master of Science in Oral Implantology in cadrul Universitatii Gugliemo Marconi din Roma, Italia in colaborare cu Istituto Stomatologico Toscano sub coordonarea renumitului chirurg Prof. Dr. Ugo Covani cu lucrare de dizertatie numita “Implant-prosthetic treatment for total edentulous pacient” .

In anul 2019 participa la programul de pregatire in chirurgie orala organizat de GIDE Dental Insitute in colaborare cu Loma Linda University din Statele Unite, unul din cele mai prestigioase programe de pregatire in implantologia orala.

Participa frecvent la numeroase cursuri in internationale.

Carieră profesională

In prezent este doctorand in cadrul departamentului de Implantologie Orala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” sub coordonarea Prof. Dr. Augustin Mihai.

Colaboreaza si participa la interventii cu numerosi medici implantologi atat din Romania cat si din strainatate.

Pretuieste colaborarea dintre medic si pacient, de aceea trateaza cu profesionalism si rabdare fiecare caz in parte punand de fiecare data binele pacientului si succesul manoperei pe primul loc. Una din cele mai importante etape in colaborarea Dr. Cojocariu cu pacientul o reprezinta consultatia care este urmata intotdeauna de o discutie amanuntita, confidentiala la care Dr. Cojocariu raspunde la toate intrebarile pacientului si ii explica acestuia in detaliu diagnosticul si planul de tratament propus.

Este la curent cu toate noutatile si tehnologiile in domeniu si participa mereu la cursurile celor mai renumiti specialisti in domeniu din lume, astfel incat puteti fi sigur ca planul de tratament propus este cea mai buna varianta pentru Dvs. si ca sunteti in deplina siguranta. Foloseste tehnologia de ultima generatie pentru a realiza succesul manoperei chirurgicale si are in vedere intotdeauna binele si siguranta pacientului. 

 

Cele mai frecvente manopere: inserare de implanturi dentare  prin numeroase tehnici – cu/fara ghid chirurgical, tehnica all on 4/6, dinti ficsi intr-o zi, augmentari (aditii ) osoase complexe, grefe de tesut, extractii dentare complexe, tratamente parodontale.

Ce spun pacienții noștri

Procedura medicala efectuata ireprosabil, iar pe partea de comunicare doctor - pacient... cred ca nu am discutat in viata mea atat de detaliat, empatic si deschis cu un medic. Gata, ma declar un pacient castigat, nu mai scapa clinica de mine 🙂 Nici clinica, nici Dna. Dr. Carla Iancu. Profesionalism si super energie. Recomand!

Alexandra Mirea

Am fost placut impresionata de modul profesionist in care am fost tratata la Clinica de Stomatologie DENTVILLE. Am intalnit o echipa tanara, comunicativa si foarte competenta. In cadrul primei consultatii am simtit ca ma aflu cu adevarat pe mainile unor specialisti. Am foarte mare incredere ca totul se va desfasura asa cum imi doresc, iar rezultatele vor fi unele extraordinare. Am recomandat deja aceasta clinica si o voi face in continuare.

Margareta Ferastrau

Clinica de top, foarte atenta la detalii si la nevoile pacientilor. Doctori foarte bine pregatiti si cu experienta. De mare suport este aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica. Recomand cu incredere! Multumesc pe aceasta cale d-lui Doctor Gabriel Cojocariu pentru tot suportul, grija si rezultatele obtinute la dantura mea!

Bogdan Cojocaru

Aparitii media

CSID.RO
CSID
INFOFINANCIAR
Antreprenori în sănătate.
ZF
ZF Private Health
GALENUS
revistagalenus.ro
CSID.RO_2
CSID
Youtube
YouTube
Caria dentară, cea mai frecventă afecțiune a omului modern
doctorulzilei.ro
GALENUS_2
revistagalenus.ro

Programează un consult

Contact

Completati formularul alaturat si in cel mai scurt timp unul din specialistii Dentville va vor contacta pentru stabilirea tuturor detaliilor necesare primei vizite la noi.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.