Dentville

Colectarea si folosirea datelor personale de catre Dentville
Conform Regulamentului General 679/2016 privind protectia datelor, persoanele fizica beneficiaza de dreptul de acces, rectificare, stergere sau portabilitatea datelor, restrictionarea prelucrarii si opozitie, drepturi care pot fi exercitate la cererea expresa a titularului datelor. Aceasta politica de confidentialitate si informatiile expuse mai jos cu privire la prelucrarea datelor sunt actualizate periodic. In cazul in care vom face modificari, vom afisa pe site.
Data ultimei modificari: Aprilie 2024.

 

Utilizarea informatiilor de mai jos
In randurile de mai jos, veti gasi explicatii cu privier la modul in care Dentville colecteaza, utilizeaza, protejeaza datele dvs cu character personal atunci cand va tratati in sediile noastre, precum si in scop de marketing.

Cine suntem
Dentville este detinuta si administrata de catre Clinica Dentville , contact : info@dentville.ro. Aceste drepturi pe care le prezentat mai jos nu au titlu absolut si suporta exceptii. Pentru orice intrebare cu privire la colectarea si folosirea datelor dvs personale in clinica noastra, va rugam sa ne contactati.

Despre protectia datelor

Dentville isi doreste sa informeze clar fiecare persoana cu privire la protectia datelor. Ca si pana acum, comunicam transparent cu interlocutorii nostri, de aceea este important sa parcurgeti acest document pentru a fi in cunostinta de cauza cu privire la subiectul protectia datelor personale.

Prin protectia datelor personale facem referire la orice inseamna datele personale ale unei persoane fizice ce pot duce direct sau indirect la identificarea persoanei respective, respectiv: nume, prenume,  numar de telefon, email.

Este important sa stiti ca, in contextul colectarii si folosirii datelor tale, la Dentville exista implementate, la nivel tehnic, toate masurile necesare, astfel incat datele personale sa fie protejate.

Dentville va prelucra datele dvs cu caracter personal in scopul:
1. Comunicarii informatiilor cu privire organizarea si desfasurarea cursurilor, workshopurilor si masterclass-urilor.
2.  De marketing, respectiv campanii de promovare si de informare.

Respectiv, in randurile de mai jos veti gasi, in detaliu, modul in care folosim datele colectate de la dvs:

Nume si prenume
Folosim numele si prenumele pentru a rcomunica cu dvs informatii de organizare a evenimentelor educationale.
Folosim numele si prenumele pentru a va informa din punct de vedere marketing cu privire la promotiile noastre, materiale informative pe care le publicam pe blogul site-ului, lansari de servicii si de produse. Trimitem newslettere catre dvs prin platforma Mail Chimp sau Mailerlite.

Folosim numele si prenumele pentru a facturare si modalitati de plata.

Numarul de telefon
Folosim numarul dvs de telefon pentru a va comunica detalii organizatorice..

Adresa de email.
Folosim adresa dvs de email pentru a va trimite emailuri de informare cu detalii organizatorice. 
Folosim adresa dvs de email pentru a va informa din punct de vedere marketing cu privire la promotiile noastre, materiale informative pe care le publicam pe blogul site-ului, lansari de servicii si de produse. Trimitem aceste emailuri catre dvs prin platforma Mail Chimp.

Datele de facturare
In cazul in care am primit de la dvs datele de facturare ale unei persoane juridice sau persoana fizica (CNP, CUI, Numar de inregistrare la registrul comertului, adresa sediului firmei, cont bancar, numele bancii, numele reprezentantului legal, functia reprezentantului legal) vom folosi aceste date pentru a emite factura fiscala si pentru a intocmi un contract care stabileste participarea la evenimente.

Partajarea datelor personale
Dentville nu a vandut, nu vinde si nu va vinde in niciun context datele tale catre terte parti.

Durata de pastrare a datelor dvs cu caracter personal
Vom stoca informatiile dvs atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca atat timp cat este necesar.

Cum pastram datele dvs cu character personal

Trebuie sa stiti ca la datele personale pe care le-am colectat de la dvs pot fi accesate doar de echipa noastra si de colaboratorii nostri cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, si in cazuri exceptionale, si doar in urma unui demers legal, institutiile publice din Romania care aplica legea.

Trebuie sa stiti ca avem securizate si criptate toate datele cu caracter personal intr-o baza de date de tip MYSQL.

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.
Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.
Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.
Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.
Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.
Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând produsele și serviciile noastre.
Puteți alege să dezvăluiți datele dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.
Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea.

Comunicarea in scop de marketing

Folosim adresa dvs de email pentru a va trimite emailuri de informare pe care le trimitem pentru a va informa cu privire organizarea de evenimente sau informatii cu scop educativ..
Folosim adresa dvs de email pentru a va informa din punct de vedere marketing cu privire la promotiile noastre, materiale informative pe care le publicam pe blogul site-ului, lansari de servicii si de produse.

Folosim adresa dvs de email pentru a va trimite intrebari pentru a ne dezvolta serviciile.

Trimitem aceste emailuri catre dvs prin platforma Mail Chimp.
Veti primi aceste emailuri daca ne dati acrodul.

Dezabonarea de la newsletterul Dentville.

Puteti sa alegeti sa nu mai primiti mesajele noastre prin intermediul newsletterului Dentville, respectiv sa va dezabonati de la newsletterul nostru astfel:
– Folosind link-ul de dezabonare pe care orice newsletter trimis de noi il contine;
– Prin email, trimitand un email catre noi prin care mentionati ca nu mai doriti sa primiti newsletterul nostru.
Indiferent de modul in care ati decis sa va dezabonati, nu va vom mai trimite newsletterul nostru. Ne rezervam 48 de ore de la primirea solicitarii de dezabonare pentru a rezolva orice situatie de acest gen.

Trebuie sa stiti ca dvs aveti anumite drepturi in contextul colectarii si prelucrarii datelor, respectiv:
1. Dreptul de a fi informat despre cum sunt colectate si folosite datele dvs;
2. Dreptul de a accesa datele pe care le detinem despre dvs;
3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs;
5. Dreptul de portabilitate a datelor, respective aveti dreptul de a lua cu dvs datele proprii pe care ni le-ati comunicat;
6. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs;
7. Dreptul de opozitie la utilizarea datelor dvs cu caracter personal.
8. Dreptul de a solicita trimiterea datelor personale catre dvs sau catre un alt operator;
9. Dreptul de a depune o plangere, cu privire la folosirea datelor dvs, catre organelle abilitate.
10. Dreptul de stergere al datelor dvs cu caracter personal.

dentville

Zâmbește zi de zi!

Servicii

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.