Dentville

Silvia Cojocariu

Dr. Silvia Cojocariu

Medic specialist ortodonție - Coordonator departament ortodonție

Dr. Silvia Cojocariu absolvit Univesitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Facultatea de Medicina Dentara din Bucuresti. Are dubla specializare  – Ortodontie si Ortopedie Dento Faciala  si Parodontologie, obtinute pe parcursul a 6 ani de rezidentiat.

De peste 8 ani este coordonatorul departamentului de Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala si Estetica Dentara din cadrul Clincii Dentville

Carieră profesională

A participat la numeroase cursuri atat in Romania cat si in strainatate in domeniul ortodontiei. Supraspecializarea in ortodontie a obtinut-o in Statele Unite in cadrul Don McGann Postgraduate School of Dentistry. A urmat cursuri de specializare in Statele Unite pentru tratamentele ortodontice cu aparate invizibile pe baza de gutiere transparente si detine certificare Invisalign si Spark. 

Utilizeaza cu succes tehnici avansate de ancoraj scheletal, mini implanturi ortodontice, aparate ancorate pe implanturi ortodontice precum Benefit si tehnici combinate de ancoraj scheletal cu aparate invizibile pe baza de gutiere transparente.

Foloseste cele mai noi tehnologii in domeniul Ortodontiei – digitalizarea procesului de diagnostic si tratament prin intermediul unui software specializat si utilizarea conceptului de customizare/personalizare a aparatului dentar pentru fiecare pacient in parte. Diagnosticul si intreg planul de tratament sunt realizate digital cu ajutorul noilor tehnologii.

 

Pasionata de frumos, a dezvoltat departamentul de Estetica Dentara al Cliniciii Dentville prin implementarea unor protocoale riguroase ale celor mai cunoscuti specialistii internationali in domeniu. Utilizeaza tehnologie digitala in planul de tratament estetic precum software-ul Digital Smile Design si Smilecloud pentru ca pacientii sa obtina cele mai frumoase zambete.

Este un medic pasionat si dedicat acestei meserii. Considera ca pacientul este pe primul loc in cadrul oricarui tratament de aceea alege intotdeauna cu atentie si rabdare planul de tratament cu cele mai bune manopere raportate la fiecare caz in parte. Considera ca pacientul trebuie sa fie informat inainte si dupa tratament de aceea raspunde cu rabdare la toate intrebarile si nelamuririle care ar putea sa apara.

Ce spun pacienții noștri

Procedura medicala efectuata ireprosabil, iar pe partea de comunicare doctor - pacient... cred ca nu am discutat in viata mea atat de detaliat, empatic si deschis cu un medic. Gata, ma declar un pacient castigat, nu mai scapa clinica de mine 🙂 Nici clinica, nici Dna. Dr. Carla Iancu. Profesionalism si super energie. Recomand!

Alexandra Mirea

Am fost placut impresionata de modul profesionist in care am fost tratata la Clinica de Stomatologie DENTVILLE. Am intalnit o echipa tanara, comunicativa si foarte competenta. In cadrul primei consultatii am simtit ca ma aflu cu adevarat pe mainile unor specialisti. Am foarte mare incredere ca totul se va desfasura asa cum imi doresc, iar rezultatele vor fi unele extraordinare. Am recomandat deja aceasta clinica si o voi face in continuare.

Margareta Ferastrau

Clinica de top, foarte atenta la detalii si la nevoile pacientilor. Doctori foarte bine pregatiti si cu experienta. De mare suport este aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica. Recomand cu incredere! Multumesc pe aceasta cale d-lui Doctor Gabriel Cojocariu pentru tot suportul, grija si rezultatele obtinute la dantura mea!

Bogdan Cojocaru

Aparitii media

CSID.RO
CSID
INFOFINANCIAR
Antreprenori în sănătate.
ZF
ZF Private Health
GALENUS
revistagalenus.ro
CSID.RO_2
CSID
Youtube
YouTube
Caria dentară, cea mai frecventă afecțiune a omului modern
doctorulzilei.ro
GALENUS_2
revistagalenus.ro

Programează un consult

Contact

Completati formularul alaturat si in cel mai scurt timp unul din specialistii Dentville va vor contacta pentru stabilirea tuturor detaliilor necesare primei vizite la noi.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.