Dentville

Aparatul dentar
personalizat

Necesitatea  unui aparat dentar personalizat presupune mai ales alegerea unui stomatolog potrivit, întrucat acesta vă ghidează către un zâmbet sănătos și luminos. Echipa noastră de specialiști în ortodonție utilizează cele mai avansate instrumente și tehnici pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate a tratamentului ortodontic. Diferența principală pe care o aducem este personalizarea. Vom explora cum aparatul dentar personalizat revoluționează experiența dvs. ortodontică.

Aparat dentar personalizat pentru Zâmbete Unice

În contrast cu abordarea generică a altor aparate dentare, unde se folosesc aparate standard, echipa noastră se străduiește să ofere ceva mai mult – personalizare totală. Fiecare zâmbet este unic, iar tratamentul ortodontic ar trebui să reflecte această unicitate. Astfel, stomatologul din cadrul clinicii Dentville lucrează împreună cu dvs. pentru a crea un plan individualizat.

Breckeți și Fire Realizate cu Precizie

Un element cheie al abordării noastre este utilizarea celor mai avansate tehnologii în crearea brecketilor și firelor. IP Orthodontics oferă o gamă variată de modele de bracket și arcade, permițându-ne să selectăm pe cele mai potrivite pentru nevoile dvs. Fiecare dinte primește atenția cuvenită, astfel încât să putem identifica bracketul ideal pentru a obtine direcția de mișcare a dintelui cat mai eficienta. Rezultatul este un set de brecketi și fire perfect adaptate pentru un aparat dentar personalizat.

Tratament Eficient și Rapid

În comparație cu metodele tradiționale, tratamentul cu IP Appliance® a dovedit că poate reduce durata tratamentului cu până la 6 luni. Este important de menționat că durata exactă poate varia în funcție de complexitatea cazului, vârsta pacientului și alte caracteristici individuale. Echipa noastră vă va oferi o estimare precisă a timpului de tratament, luând în considerare toate aceste aspecte.

Mai Puține Vizite, Mai Mult Confort

Eforturile noastre nu se opresc la momentul aplicării bretelelor. Utilizăm materiale de cea mai bună calitate, care necesită mai puține corecții în timpul tratamentului. Astfel, intervalele dintre vizite pot fi extinse, oferindu-vă mai mult timp și mai puțină agitație. Confortul dvs. este o prioritate, iar abordarea noastră își propune să minimizeze modificările firelor, durerile sau iritațiile.

Aparatul dentar personalizat transforma Zâmbetele, Pas cu Pas

Un alt avantaj al abordării personalizate este capacitatea de a anticipa mișcările dinților și de a preveni orice neplăceri. Tehnologia de diagnostic asistată de computer utilizată de IP Orthodontics ne permite să vizualizăm cu precizie cum se va transforma zâmbetul dvs. pe parcursul tratamentului. Astfel, putem ajusta strategia pentru a ajunge la rezultatele dorite mai eficient și cu mai puține surprize neașteptate.

O Retenție Îmbunătățită pentru Rezultate Durabile

Finalizarea tratamentului pentru un aparat dentar personalizat nu înseamnă sfârșitul angajamentului nostru față de zâmbetul dvs. Îmbunătățirea retenției este esențială, iar abordarea noastră face diferența. Bretelele personalizate, proiectate pentru a corecta rotația fiecărui dinte, contribuie la obținerea unor rezultate durabile. Dinții sunt îndreptați mai rapid și au o capacitate sporită de a menține noua poziție, grație unui număr mai mic de ajustări necesare în timpul tratamentului.

 

Alegerea pentru un Zâmbet Sănătos

În concluzie, alegerea unui stomatolog care pune accent pe personalizare poate face diferența în rezultatele și experiența dumneavoastră ortodontică. Echipa Dentville vă oferă un aparat dentar personalizat și tratamentul perfect adaptat nevoilor dvs. Cu tehnologii avansate, personalizare precisă și rezultate excelente, vă ghidăm către un zâmbet sănătos și strălucitor, cu încredere și profesionalism.

dentist-writing-on-clipboard.jpg

Programează-te online pentru o consultație și un plan de tratament personalizat

Cum te programezi rapid?

În cadrul clinicii stomatologice Dentville facilităm legătura cu pacienții care au nevoie de ajutorul nostru. De aceea te poți programa pentru un tratament chiar acum urmând pașii de mai jos.

 • Faci o programare

  Completezi formularul de contact sau ne poti contacta telefonic (sau WhatsApp)

 • Consultatie cu un medic specialist

  Un medic specialist iti poate analiza cavitatea bucala, stabilind astfel un plan de tratament.

 • Tratarea dintilor afectati

  Un medic specialist din cadrul clinicii Dentiville se va ocupa de tratarea dintilor afectati cu tratamente minim invazive si fara dureri.

 • La final ai un zambet perfect

  Dupa finalizarea planului de tratament vei avea un zambet perfect si sanatos

Te așteptăm pe la noi

Pentru a solicita o programare online vă rugăm să completați corect și complet formularul de contact. În scurt timp veți fi contactați telefonic sau prin email pentru confirmarea programării.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.

Sună acum