Dentville

Gamă completă de investigații realizată în secția de radiologie 2D și 3D

Contactează-ne

Ai o urgenta stomatologica care necesita o programare imediata? Apeleaza-ne acum

Secția de radiologie 2D și 3D Dentville

Clinica stomatologică Dentville vă oferă toate serviciile stomatologice conform standardelor digitale din prezent. O echipă completă de specialiști cu experiență și pregătire adecvată vă este alături pentru a obține rezultatul dorit.

Pentru un plus de confort ori de câte ori este nevoie, pentru a nu pierde timp și a nu face multe drumuri, secția de radiologie este inclusă în aceeași locație și este dotată cu tehnologie de ultimă oră.

Secția de radiologie 2D și 3D Dentville este una dintre cele mai moderne din România. Tehnologia existentă susține echipa Dentville să realizeze cu succes planuri de tratament personalizate si cu abordare pluridisciplinară, chirurgie ghidată digital, ortodonție ghidată digital, precum și tratamente avansate, sigure și precise.

Investiția de sute de mii de euro a fost necesară pentru siguranța pacientului și precizia și controlul rezultatelor.

Performanță la cel mai înalt nivel:

Computer tomograf pentru investigații stomatologice 3D

Green 16 RC-Echipament Roentgendiagnostic Panoramic Digital cu CBCT și braț cefalometrie

Echipament digital de ultimă generație, cu modul 2D panoramic, tomograf dentar CBCT cu FOV maxim de 16 x 9 cm, braț cefalometric (teleradiografie) tip Rapid Ceph ultra rapid si scanner modele (STL)

Dintre cele mai importante beneficii :

Beneficii avansate:

Analiza căilor respiratorii, o funcție importantă în analiza volumului de aer care nu era posibilă în stomatologia tradițională. Obținem informații clare în ceea ce privește căile respiratorii și astfel se poate diagnostica sau obține plan de tratament pentru pacienții cu sindrom de apnee în somn.
Volumele de aer măsurate sunt construite în format 3D.
Definirea regiunii respiratorie în doar 2 click-uri.

( se poate obține analiza simultană pentru ambele articulații, stânga/dreapta)
Acest soft ofera o imagine optimizată pentru analiza simultană dreapta/stânga, permițând utilizatorului un diagnostic rapid pentru tulburările TMJ, pentru coleasteatoma, cât și sinuzită cronică.

Performanță la cel mai înalt nivel:

VistaScan Mini View 2.0 funcții ce acceptă AI

Noul VistaScan Mini View 2.0 reprezintă următorul pas pentru tehnologie existentă în prezent. Scanerul cu plăcuțe fosforice funcționează cu cele mai moderne placute pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan, care acceptă funcții AI de ultimă generatie. În combinație cu VistaScan Smart Reader, procesele de lucru pot fi automatizate în mod simplu.


VistaScan Mini View 2.0 este un scaner de filme pentru memorarea imaginilor extrem de puternic care îndeplinește cele mai ridicate cerințe în ceea ce privește calitatea imaginii, confortul la utilizare și performanță.
Pentru performanță maximă, aceasta funcționează exclusiv cu filme pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan. În această combinație, pe lângă o tehnologie consacrată și o calitate extraordinară a imaginilor datorită tehnologiei PCS, oferă multe funcții noi care, pe lângă confort, sporesc semnificativ eficiența și siguranța.

Beneficii avansate:

Un algoritm al VistaSoft bazat pe inteligență artificială verifică orientarea radiografiilor intraorale în baza anatomiei reprezentate și, dacă este necesar, corectează automat rotația imaginii. De aceea, obținem timp rapid de realizare a procedurilor și date cu claritate avansată.

În combinatie cu filmele pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan, Vistasoft AI efectuează verificarea automatizată a calității filmului pentru memorarea imaginilor la fiecare radiografie intraorală. Acest lucru asigură menținerea unei calități excelente a imaginilor pe termen lung.

VistaSoft AI detecteaza automat o potențială iluminare a părții gresșite a filmului pentru memorarea imaginilor și prezintă utilizatorului un mesaj relevant.

Ce spun pacienții noștri

Procedura medicala efectuata ireprosabil, iar pe partea de comunicare doctor - pacient... cred ca nu am discutat in viata mea atat de detaliat, empatic si deschis cu un medic. Gata, ma declar un pacient castigat, nu mai scapa clinica de mine 🙂 Nici clinica, nici Dna. Dr. Carla Iancu. Profesionalism si super energie. Recomand!

Alexandra Mirea

Am fost placut impresionata de modul profesionist in care am fost tratata la Clinica de Stomatologie DENTVILLE. Am intalnit o echipa tanara, comunicativa si foarte competenta. In cadrul primei consultatii am simtit ca ma aflu cu adevarat pe mainile unor specialisti. Am foarte mare incredere ca totul se va desfasura asa cum imi doresc, iar rezultatele vor fi unele extraordinare. Am recomandat deja aceasta clinica si o voi face in continuare.

Margareta Ferastrau

Clinica de top, foarte atenta la detalii si la nevoile pacientilor. Doctori foarte bine pregatiti si cu experienta. De mare suport este aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica. Recomand cu incredere! Multumesc pe aceasta cale d-lui Doctor Gabriel Cojocariu pentru tot suportul, grija si rezultatele obtinute la dantura mea!

Bogdan Cojocaru

Aparitii media

CSID.RO
CSID
INFOFINANCIAR
Antreprenori în sănătate.
ZF
ZF Private Health
GALENUS
revistagalenus.ro
CSID.RO_2
CSID
Youtube
YouTube
Caria dentară, cea mai frecventă afecțiune a omului modern
doctorulzilei.ro
GALENUS_2
revistagalenus.ro

Cunoaște echipa Dentville:

Pentru programări investigații stomatologice 2D sau 3D suntem la un telefon distanță:

Te așteptăm pe la noi

Pentru a solicita o programare online vă rugăm să completați corect și complet formularul de contact. În scurt timp veți fi contactați telefonic sau prin email pentru confirmarea programării.

Strada Dumitru Zosima 91 – Sector 1 București

Locația pe hartă

dentville

Zâmbește zi de zi!

Programează-te

Contactează-ne​

Copyright © 2024. All rights reserved.