Dr. Gabriel Cojocariu

alături de întreaga echipă te așteaptă în clinica stomatologică Dentville pentru a te trata corect, eficient, la fel cum am avea grijă de un membru din familie.Beneficiile pe care noi le garantăm pentru tratamentul cu implant dentar :

Adresa noastra

Str. Dumitru Zosima 91
Sector 1 București

Program

Luni-Vineri: 10:00-20:00
Inchis in weekend

Straumann® BLX Roxolid® SLActive

Cel mai avansat sistem de implant, proiectat pentru a dura o viata.

790 euro

Implant dentar Neodent

by Straumann

Implanturile Neodent by Straumann reprezinta o alternativa economica pentru implanturile Straumann fiind in acelasi timp o solutie premium pentru inlocurirea unui dinte lipsa sau a unuia ce nu mai poate fi salvat.

500 euro

Avantajele implanturilor Straumann®

Implanturile dentare Straumann BLX Roxolid® SLActive sunt realizate din materiale biocompatibile. Aceste materiale au proprietati speciale ce permit osteointegrarea implantului dentar si elimina riscul respingerii acestuia de catre organism.

Suprafața Straumann SLA® este una dintre cele mai bine documentate suprafețe din implantologia dentară. În ultimii 20 de ani, implanturile cu suprafață Straumann® SLA® au produs rezultate excelente pe termen lung, cu rate de succes corespunzătoare documentate. Peste 100 de studii SLA® clinice și preclinice au fost publicate în reviste recunoscute științific, inclusiv unele cu peste 10 ani de observare științifică.

Vindecare rapida

Implantul Straumann reduce semnificativ perioada de vindecare, de la 8 la 4 saptamani

Regenerare osoasa

Activeaza regenerarea osoasa chiar in ariile cu oferta osoasa limitata

Durabilitate

Studiile indica o rata de 98% a implanturilor Straumann Roloxid ce s-au mentinut dupa 10 ani

Ce spun pacienții noștri

Procedura medicala efectuata ireprosabil, iar pe partea de comunicare doctor - pacient... cred ca nu am discutat in viata mea atat de detaliat, empatic si deschis cu un medic. Gata, ma declar un pacient castigat, nu mai scapa clinica de mine 🙂 Nici clinica, nici Dna. Dr. Carla Iancu. Profesionalism si super energie. Recomand!

Alexandra Mirea

Am fost placut impresionata de modul profesionist in care am fost tratata la Clinica de Stomatologie DENTVILLE. Am intalnit o echipa tanara, comunicativa si foarte competenta. In cadrul primei consultatii am simtit ca ma aflu cu adevarat pe mainile unor specialisti. Am foarte mare incredere ca totul se va desfasura asa cum imi doresc, iar rezultatele vor fi unele extraordinare. Am recomandat deja aceasta clinica si o voi face in continuare.

Margareta Ferastrau

Clinica de top, foarte atenta la detalii si la nevoile pacientilor. Doctori foarte bine pregatiti si cu experienta. De mare suport este aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica. Recomand cu incredere! Multumesc pe aceasta cale d-lui Doctor Gabriel Cojocariu pentru tot suportul, grija si rezultatele obtinute la dantura mea!

Bogdan Cojocaru

Implantul dentar Straumann Roxolid este cel mai nou tip de implant dentar dezvoltat si testat de catre compania elvetiana Straumann.

Implanturile Straumann Roxolid sunt realizate dintr-un aliaj special, inovator, din titaniu si zirconiu. Acest aliaj are propprietati speciale ce permit osteointegrarea rapida (integrarea in structura osoasa) si o mult mai buna rezistenta mecanica.

  • toate implanturile Straumann sunt fabricate in Elvetia, la cele mai inalte standarde tehnologice
  • aliajul special din titaniu si zirconiu permite osteointegrarea si vintecarea rapida
  • implanturile Straumann sunt insotite de un pasaport special ce contine datele de intentificare ale fiecarui implant
  • toate implanturile Straumann beneficiaza de garantie pe viata

Implantologie dentara Denville

Clinica stomatologica Dentville are toate sectiile sub acelasi acoperis

Dr. Gabriel Cojocariu a absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie ” Carol Davila” din Bucuresti. A continuat specializarea in domeniul implantologiei si chirurgiei orale participand la numeroase cursuri atat in Romania (Competenta in Implantologie Orala sub atenta coordonare a Prof. Universitar Dr. Sirbu Ioan), cat si in strainatate.

In anul 2016 obtine titlul de Master of Science in Oral Implantology in cadrul Universitatii Gugliemo Marconi din Roma, Italia in colaborare cu Istituto Stomatologico Toscano sub coordonarea renumitului chirurg Prof. Dr. Ugo Covani.

In prezent este doctorand in cadrul departamentului de Implantologie Orala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” sub coordonarea Prof. Dr. Augustin Mihai.

Pretuieste colaborarea dintre medic si pacient, de aceea trateaza cu profesionalism si rabdare fiecare caz in parte punand de fiecare data binele pacientului si succesul manoperei pe primul loc. Una din cele mai importante etape in colaborarea Dr. Cojocariu cu pacientul o reprezinta consultatia care este urmata intotdeauna de o discutie amanuntita, confidentiala la care Dr. Cojocariu raspunde la toate intrebarile pacientului si ii explica acestuia in detaliu diagnosticul si planul de tratament propus.

Dr. Gabriel Cojocariu

Medic specialist implantologie

Afla mai multe despre implantul dentar

Cine poate beneficia de implantul dentar? Exista contra indicatii?

Implanturile dentare Straumann sau Neodent by Straumann sunt realizate din materiale biocompatibile. Aceste materiale au proprietati speciale ce permit osteointegrarea implantului dentar si elimina riscul respingerii acestuia de catre organism. Implantologia dentara este recomandata oricarei personane cu lipsuri dentare.

Pacientii ce sufera de afectiuni cardiace servere, diabet sau reumatism pot beneficia de implanturile dentare Neodent by Straumann doar in anumite conditii si doar dupa o evaluare amanuntita. Respectarea intocmai a recomandarilor post-operatorii contribuie in mod semnificativ la reusita interventiei.

Beneficiile implantului dentar Straumann

In comparatie cu puntile si protezele implantul dentar presupune interventia exclusiva doar asupra zonei dintelui ce trebuie inlocuit. Beneficiile implantului dentar sunt multiple, printre cele mai importante enumeram: impiedica atrofierea osoasa, previne retractia gingivala, asigura un suport pentru proteza fixa, si nu in ultimul rand contribuie in mod semnificativ la estetica dentara.

Doare?

Implantul se realizeaza sub efectul anesteziei locale, in timpul procedurii nu veti simti nici o durere sau discomfort. Dupa disparitia efectului anestezic zona in care s-a intervenit poate fi umflata si pot apare dureri de intensitate redusa ce pot fi atenuate cu ajutorul unui tratament analgezic.

Nu știu cum să procedez. Am nevoie de ajutor!

Aparitii media

CSID.RO
CSID
INFOFINANCIAR
Antreprenori în sănătate.
ZF
ZF Private Health
GALENUS
revistagalenus.ro
CSID.RO_2
CSID
Youtube
YouTube
Caria dentară, cea mai frecventă afecțiune a omului modern
doctorulzilei.ro
GALENUS_2
revistagalenus.ro
© 2022 - Clinica Dentville