Ortodonție la cel mai înalt nivel

Zâmbetul pe care ți l-ai dorit se obține cu cel mai avansat aparat transparent la nivel mondial

Pregătește-te pentru ceva cu adevărat special. Începe cu zâmbetul tău.

Invisalign - cel mai avansat aparat dentar transparent din lume.
Call center 0743-368-422
Program L-V 10:00 - 22:00 - Mereu gata sa va fim de ajutor

Inovațiile sistemului Invisalign

Ca și tine, noi ne îndreptăm întotdeauna înspre viitor.

 

Conceput pentru tratarea unei game variate de probleme de aliniere a dinților

Extrem de elastic, pentru ca aliniatorii să se muleze mai bine pe dinți și pentru confort sporit.

Studiile clinice au dovedit că materialul SmartTrack permite un control mai bun al mișcărilor dinților.

Cât costă?

Aparat Invisalign

5.000 două arcade

Cu voucher 1000 €

Preț promo

4.000 / două arcade

Ofertă valabilă în perioada 15 Noiembrie - 30 ianuarie 2023 în cadrul Clinicii Dentville

Trei pași înainte. Niciunul înapoi.

Tratamentul Invisalign – simplu și inovator.

După ce medicul tău certificat Invisalign iți confirma că poți beneficia de tratament, ți se vor face fotografii, radiografii și scanări digitale dentare. Pe baza acestora ți se va elabora un plan personal de tratament ClinCheck 3D.

Aligner-365x365x0x0x365x365x1657584510

Aliniatorii tai vor fi fabricați și trimiși la cabinetul medicului tău. Vei primi un set de aliniatori pe care îi vei purta zilnic și schimba acasa – în medie la fiecare 1-2 săptămâni.

1556022739-adult_front_top_bottom_onwhite_rt1-480-png-244x244x0x0x244x244x1657583594

Odată la 6-8 săptămâni te vei întâlni cu medicul tău, pentru monitorizarea progresului și pentru a primi noi seturi de aliniatori. După finalizarea tratamentului, va trebui să porți un aparat de contenție pentru a-ți păstra noul tău zâmbet.

Invisalign - cel mai avansat aparat dentar transparent din lume.

Beneficiile aliniatorilor Invisalign

Milioane de persoane recunosc potențialul inovațiilor Invisalign.

O metoda unică de îndreptare a dinților.

Doar aliniatorii Invisalign utilizeaza materialul SmartTrack pentru a-ți modela zâmbetul cu precizie, predictibilitate și comfort.

Proiectat pentru confortul tău

Fiecare set de aliniatori este realizat cu ajutorul tehnologiilor de printare 3D de ultimă oră, pentru a determina miscarea dinților treptat și eficient.

O experiență de la început până la sfârșit

Tehnologia ClinCheck oferă o imagine digitală a întregului parcurs Invisalign, astfel încât pacienții Invisalign pot vedea cum va arăta noul lor zâmbet înainte să înceapă tratamentul

Detașabili

Confortabili

Aproape invizibili

Adresa noastra

Str. Dumitru Zosima 91
Sector 1 București

Program

Luni-Vineri: 10:00-20:00
Inchis in weekend

Dr. Silvia Cojocariu

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento facială

Medic specialist parodontogie

Medic certificat Invisalign

Dr. Silvia Cojocariu absolvit Univesitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Facultatea de Medicina Dentara din Bucuresti. Are dubla specializare fiind medic specialist in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala si Parodontogie.

A participat la numeroase cursuri atat in Romania cat si in strainatate in domeniul ortodontiei. A urmat masterul in ortodontie in Statele Unite in cadrul Don McGann Postgraduate School of Dentistry.

A urmat cursurile de master in tratamentul ortodontic cu alignere si detine si certificare Invisalign.

Foloseste cele mai noi tehnologii in domeniul Ortodontiei – digitalizarea procesului de diagnostic si tratament prin intermediul unui software specializat si utilizarea conceptului de customizare/personalizare a aparatului dentar pentru fiecare pacient in parte.

Este un medic pasionat si dedicat acestei profesii. Considera ca pacientul este pe primul loc in cadrul oricarui tratament de aceea alege intotdeauna cu atentie si rabdare planul de tratament cu cele mai bune manopere raportate la fiecare caz in parte.

Considera ca pacientul trebuie sa fie informat inainte si dupa tratament de aceea raspunde cu rabdare la toate intrebarile si nelamuririle care ar putea sa apara.

Ce spun pacienții noștri

Procedura medicala efectuata ireprosabil, iar pe partea de comunicare doctor - pacient... cred ca nu am discutat in viata mea atat de detaliat, empatic si deschis cu un medic. Gata, ma declar un pacient castigat, nu mai scapa clinica de mine 🙂 Nici clinica, nici Dna. Dr. Carla Iancu. Profesionalism si super energie. Recomand!

Alexandra Mirea

Am fost placut impresionata de modul profesionist in care am fost tratata la Clinica de Stomatologie DENTVILLE. Am intalnit o echipa tanara, comunicativa si foarte competenta. In cadrul primei consultatii am simtit ca ma aflu cu adevarat pe mainile unor specialisti. Am foarte mare incredere ca totul se va desfasura asa cum imi doresc, iar rezultatele vor fi unele extraordinare. Am recomandat deja aceasta clinica si o voi face in continuare.

Margareta Ferastrau

Clinica de top, foarte atenta la detalii si la nevoile pacientilor. Doctori foarte bine pregatiti si cu experienta. De mare suport este aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica. Recomand cu incredere! Multumesc pe aceasta cale d-lui Doctor Gabriel Cojocariu pentru tot suportul, grija si rezultatele obtinute la dantura mea!

Bogdan Cojocaru

Informații despre aparatele Invisalign

Mini-ghid de ortodonție

 
 

Invisalign poate fi eficient pentru dumneavoastră?

Invisalign® tratează o serie de probleme legate de îndreptarea dinţilor, de la deplasări minore ale dinţilor la cazuri mai complexe. Oricare ar fi problema, rezultatul este un zâmbet nou, cu dinţi uniformi, pe care veţi dori să-l vadă toată lumea.

Iată câteva dintre problemele legate de îndreptarea dinţilor care pot fi tratate cu Invisalign.

Dinţii supraaglomeraţi sunt atunci când nu există suficient spaţiu în interiorul maxilarului pentru ca toţi dinţii să încapă în mod normal.

Dinţii cu spaţii mari între ei sunt atunci când aveţi spaţiu suplimentar în interiorul maxilarului.

Ocluziile adânci sunt atunci când dinţii superiori se suprapun semnificativ peste dinţii inferiori.

Ocluziile inverse sunt atunci când dinţii inferiori ies în afara celor superiori, problemă cauzată de obicei de dezvoltarea insuficientă a maxilarului superior, dezvoltarea excesivă a mandibulei sau ambele.

Deşi este important să vizitaţi un furnizor Invisalign pentru a vedea cât de bine se potriveşte Invisalign cu nevoile dumneavoastră, puteţi efectua chiar acum Evaluarea zâmbetului pentru o vedere de ansamblu asupra a ceea ce percepeţi că ar fi problema dumneavoastră specifică legată de îndreptarea dinţilor, pe care o puteţi apoi discuta în amănunt în timpul consultaţiei iniţiale Invisalign.

Care este durata si procedura de tratament

Un plan de tratament Invisalign care este creat pentru dumneavoastră
Înainte să poată fi creat un plan de tratament, furnizorul dumneavoastră Invisalign va lua o amprentă a dinţilor dumneavoastră pentru a verifica dacă aceştia pot fi îndreptaţi cu sistemul Invisalign. Odată confirmat acest lucru, un plan de tratament detaliat va fi apoi dezvoltat cu ajutorul ClinCheck®, planul nostru de tratament virtual 3D. ClinCheck indică seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii dumneavoastră de-a lungul tratamentului – astfel încât să puteţi vedea cum vor arăta, după toate probabilităţile, dinţii dumneavoastră la finalul tratamentului cu Invisalign înainte chiar de a începe.

Un zâmbet la fiecare pas
Când veţi începe tratamentul cu Invisalign, veţi purta fiecare set de alignere personalizaţi în etape de două săptămâni. Pe măsură ce folosiţi rând pe rând alignerele din serie, dinţii dumneavoastră vor începe să migreze, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

În tot acest timp, veţi avea parte de controale ocazionale la furnizorul dumneavoastră Invisalign pentru a vă monitoriza evoluţia şi pentru a se asigura că vă simţiţi confortabil cu acest tratament.

Proiectat să se potrivească stilului dumneavoastră de viaţă
Durata unui tratament variază de la o persoană la alta, în funcţie de complexitatea fiecărei probleme legate de îndreptarea dinţilor. Este important să discutaţi cu furnizorul Invisalign pentru a stabili cum se potriveşte cel mai bine Invisalign situaţiei şi obiectivelor dumneavoastră şi pentru a cădea de acord asupra celei mai bune căi de urmat.

Rulează videoul

Aparitii media

CSID.RO
CSID
INFOFINANCIAR
Antreprenori în sănătate.
ZF
ZF Private Health
GALENUS
revistagalenus.ro
CSID.RO_2
CSID
Youtube
YouTube
Caria dentară, cea mai frecventă afecțiune a omului modern
doctorulzilei.ro
GALENUS_2
revistagalenus.ro

Adresa noastra

Str. Dumitru Zosima 91
Sector 1 București

Program

Luni-Vineri: 10:00-20:00
Inchis in weekend

© 2022 - Clinica Dentville